Moja kuhinja:

Panirana ribica



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 kos čebula
  • 1 skodelica moke
  • 300 g špinače
  • 3 kos krompirja
  • 1 kos jajce
  • 1 kos listnatega testa
  • 1 skodelica krušnih drobtin
  • 4 kos svinjske ribice

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3723

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 550

Navodila za pripravo

Krompir damo kuhat z lupino, razvaljano listnato testo premažemo s stepenim jajcem in z modelom izrežemo kroge, ki jih damo v pekač za muffine damo v pečico segreto na 180°C,dokler ne zarumeni.
Zrezke posolimo, popopramo, povaljamo v moki, jajcu in drobtinah.
Zrezke spečemo v olju.

Čebulo prepražimo na olju dodamo ocvirke in malo zalijemo z vodo, ko voda spari dobimo omako. Kuhan krompir olupimo narežemo in dodamo k čebuli oz. zrestamo.

Špinačo operemo, posolimo in damo v vročo kozico z žličko olja, da se poduši.

Špinačo serviramo v skodelici iz listnatega testa, zraven damo kepo krompirja in paniran zrezek.

Dodala pa sem tudi sliko pečene ribice z istimi prilogami.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev