Moja kuhinja:

PEČEN PIŠČANEC Z ZELENJAVO



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 ščepec mlete rdeče paprike
  • 1 polovica rdeče paprike
  • 1 polovica piščanca
  • 2 korenčka
  • 1 polovica zelene paprike
  • 1 polovica pora
  • 1 ščepec soli in popra

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2882

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 622

Navodila za pripravo

Piščanca razrežemo, ga solimo popramo in začinimo s papriko. Zelenjavo narežemo na manjše kose. Vse skupaj damo v vrečko za pečenje in pečemo 1 uro na 200 stopinj celzija. Nato vrečko na vrhu prerežemo in pečemo še 15 minut, da meso dobi zlato rjavo barvo.
Zraven postrežemo kuskus.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev