Moja kuhinja:

pečena bedra z mlinci



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 čajna žlica gorčica
  • 4 ščepec soli
  • 2 ščepec popra
  • 1 čajna žlica olja
  • 1 ščepec rdeče paprike
  • 2 kurji bedri
  • 150 g mlincev

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 6511

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 591

Navodila za pripravo

Recept je namenjen za 2 osebi.

Vzamemo dva kosa piščančjih zgornjih beder. Jih nasolimo, popopramo, dodamo papriko, malo olja in gorčico. Dobro premešamo, pokrijemo z alufolijo in damo v hladilnik za pol ure (če se nam mudi lahko spečemo takoj). V ponev z vročim oljem položimo bedre in jih na majhnem ognju pečemo do lepe rjave barve (cca. 25 minut).
Vmes si pripravimo mlince: Razdrobimo jih na majhne koščke in zalijemo z 2-3 zajemalkami juhe. Dobro premešamo in pokrijemo.
Ko so bedre pečene, jih damo na krožnik. Mlince še enkrat premešamo in jih damo v ponev, kjer so se pekle bedre (če je olja preveč, ga malo odstranimo). Mlince še malce spečemo (kakšne 2-3 minute).

Ponudimo toplo.



Dusan Zupevc

zelo dobro inokusno



Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev