Moja kuhinja:

Pečena piščančja prsa



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 čebula
  • vejica rožmarina
  • sol in poper
  • 4 žlice oljčnega olja
  • 2 korenček
  • 1 cela piščančja prsa s kostjo
  • 2 jabolki

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 8778

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 531

Navodila za pripravo

Piščančja prsa posolimo in poporamo, damo jih v pekači ter dodamo olje. Čebulo narežemo in damo k piščancu, enako tudi jabolka in korenček, ter vejico rožmarina. Pečemo pri 175 stopinjah eno uro, vmes večkrat premešamo zelenjavo in prsa obrnemo, da se lepo zapečejo, vodo prilivamo po potrebi. Zraven ponudimo testenine ali krompir.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev