Moja kuhinja:

Pečena ribica z jajčko



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • malo mleka
  • malo soli
  • 2 stroka česna
  • malo olja za pečenje
  • malo muškatnega oreščka
  • malo nasekljanega česna
  • 1 kuhano jajčko
  • del ( manjši kos ) svinjske ribice; za 4 kose
  • 10 dag špinače

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2028

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 567

Navodila za pripravo

Na olju prepražimo česen in moko. Zalijemo z mlekom in dodamo špinačo. Začinimo s soljo in muškatnim oreščkom.

Manjši del svinjske ribice, pribilžno za 4 kose, nasolimo in obdamo s česnom in spečemo v pečici. Ribico pečemo na maščobi, na 200 stopinj celzija okoli 35 - 40 minut, da je lepo zapečena. Vmes jo zalivamo z vodo ali pa z vinom.
Pečeno ribico damo na krožnik, serviramo jo skupaj z rezinami jajčke, ki smo jo skuhali. Zraven ponudimo že pripravljeno špinačo, ki jo nadevamo v manjše posodice.

Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev