Pečena svinjska pečenka




Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi neprimerno vsebino

Naloži pdf
Chef: Miha Kristanc
Vrsta jedi: mesna jed
Čas priprave: pooočasna kuharija
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 1-2 kilograma svinjske pečenke
- 10 jedilna žlica olja
- 2 jedilna žlica popra
- 1 čajna žlica čilija v prahu
Preračunaj količine :
![]() |
1/4 |
![]() |
![]() |
1/3 |
![]() |
![]() |
1/2 |
![]() |
![]() |
1 |
![]() |
![]() |
x2 |
![]() |
![]() |
x3 |
![]() |
|
Št. ogledov: 2820 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 622 |
Navodila za pripravo
Čebulo narežemo na kolobarje, in jo dodamo v pekač k mesu in mu dodamo še vse ostale sestavine. Meso pečemo 1 uro in pol na 220 stopinj. Med peko jo polivamo z oljem iz dna pekača.