Moja kuhinja:

PEČENE PERUTNIČKE



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 5 ščepec soli
  • 1 ščepec popra
  • 1 kg piščančjih perutničk
  • 2 jedilna žlica ketchupa
  • 1 jedilna žlica gorčice
  • 2 ščepec VEGETE
  • 2 ščepec origanota
  • 1 ščepec bazilike

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2779

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 457

Navodila za pripravo

Perutničke operemo in jim pripravimo marinado. Vzamemo ketcup, gorčico in vse začimbe in dobro premešamo. To mrinado vlijemo na meso in spet dobro premešamo in jih pustimo nekaj časa marinirat. Pečemo jih v olju približno 20 minut. Naj vam teknejo!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev