Moja kuhinja:

Pečeni svinjski polpeti s kislo smetano



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 stroka česna
  • 3 pesti drobtin
  • dober ščep peteršilja
  • dober ščep soli in popra
  • 2 žlici kisle smetane
  • 300 g kuhane ali pečene svinjine
  • 1 zajemalka jušne osnove
  • 2 kosa kruha

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1993

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 630

Navodila za pripravo

Vse sestavine stresemo zlijemo v električni mešalnik in jih dobro zmiksamo da nastane zelo gosta pašta. To nato za kakšnih 10-15 minut položimo v hladilnik. ( če se vam mudi, lahko ta del preskočite ).
Pečico nato segrejemo na 200 stopinj. Pekač obložimo s peki papirjem in ga naoljimo saj bo tako skorjica na polpetih bolj hrustljava.
Polpete nato oblikujemo in polagamo na pomaščen peki papir. Takšne položimo v segreto pečico za dobrih 20 minut in postrežemo.
Zraven lahko postrežemo razne solate ali krompirjeve jedi.

Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev