Moja kuhinja:

Pečeni zrezki s sezamom



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 4 (piščančji) zrezki
  • malo popra in vegete
  • nekaj drobtin in sezama (pol-pol)
  • olje za peko

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 6355

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 839

Navodila za pripravo

Zrezke po potrebi potolčemo (če so predebeli) in jih začinimo. V posodi zmešamo drobtine in sezam in v njih povaljamo zrezke ter jih na koncu stisnemo, da se zmes obdrži na njih.

V ponvi segrejemo olje in popečemo zrezke. Pečeni so dokaj hitro.

To je preprostejši in hitrejši način za ocvrte zrezke, na las podobne dunajskim - po videzu in okusu. Izognemo se jajcem in moki, zato so primerni za ljudi, ki teh stvari ne smejo jesti.

Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev