Moja kuhinja:

Pečenice



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • malo soli
  • malo olja za pečenje
  • 1 par pečenic
  • 1 l vode za kuhanje

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3007

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 641

Navodila za pripravo

V slan krop damo pečenice in jih kuhamo 35 do 40 minut. Kuhane precedimo in jih damo peči v ponev na vročo maščobo. Na vsaki strani jih pečemo še 10 minut in pri tem obračamo. Če maščoba preveč šprica iz ponve, si pomagamo s pokrivalko in jih zapremo. Dobro zapečene pečenice serviramo na krožnik. Lahko jih ponudimo k zelju, krompirju zabeljenemu z ocvirki ali pa morda k mrzlemu krompirju v solati. Odločitev je vaša, jaz vam želim le še dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev