Moja kuhinja:

Pečenka iz kotletov



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 čebulo
  • malo vode za zalivanje
  • malo soli
  • 3 stroke česna
  • malo vina
  • malo olja
  • malo začimb za svinjino
  • 2 svinjska kotleta

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1984

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 556

Navodila za pripravo

Kotleta nasolimo. Čebulo in česen narežemo na večje kose. Damo v skledo in prilijemo malo vina, začinimo in pustimo 15 minut, da se sestavine napojijo.

Pečico prižgemo na 200 stopinj, meso nadevamo na peki papir in ga obložimo s čebulo in česnom. Pečemo in zalivamo z vodo, ter vsake toliko časa obrnemo.
Pečena kotleta odcedimo od masti, nadevamo na servirni krožnik skupaj s pečeno čebulo in česnom.

Odlična priloga ki jo lahko zraven ponudimo je kuhani krompir, ki ga zabelimo z maščobo in čebulo, ki je ostala od pečenja.
Pa dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev