Moja kuhinja:

Pečenka s pečenim kislim zeljem



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 700 g kislega zelja
  • 2 stroka česna
  • 1 kg svinjske potrebuševine s kožico
  • sol, poper, kumina

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 5613

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 879

Navodila za pripravo

Mlado svinjsko meso s kožico natremo s soljo, poprom, kumino in česnom. Kožico po vrhu narežemo. V pekač dolijemo malo vode. Pečemo približno uro in pol na 185 stopinj, malo pred koncem dodamo k mesu zelje in pečemo še kakih 20 minut, da se zelje zlato zapeče.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev