Moja kuhinja:

Pečenka v narezku



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 paradižnik
  • malo rožmarina
  • 1 čebulo
  • nekaj strokov česna
  • malo poljubnih začimb
  • 1 kos svinjske pečenke
  • malo svinjske masti
  • malo zelene paprike
  • malo narezanega sira

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1728

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 535

Navodila za pripravo

Kos pečenke natremo s soljo, premažemo jo z mastjo in nadevamo v pekač. Obložimo ga s čebulo in česnom. Po vrhu potresemo s poljubnimi začimbami, rožmarinom in stroki česna.

Pečemo okoli 2 uri na 200 stopinj, vmes pečenko zalivamo z vodo in jo obračamo.

Spečeno pečenko ohladimo, nato pa jo narežemo na kose.

Nadevamo jo na servirni krožnik, ki mu dodamo malo zelene paprike, nekaj kock sira in paradižnik.

Pa dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev