Moja kuhinja:

*PIŠČANČJA BEDRA S SEZAMOMO IN POHANIMI KRUHKI*



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 jajce
  • * sol in poper
  • * sezam
  • 1 kos kruha
  • * olje za cvrtje
  • * curry in kurkuma
  • * KOSILO ZA ENEGA*
  • 1 bedra

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1914

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 585

Navodila za pripravo

Bedro solimo, popramo in natremo z ostalimi začimbami. Pečemo v ponvi, ko je pečena jo obrišemo z papirnato brisačo, jo povaljamo v stepenem jajcu in v sezamu. Na vročem ognju jo pokrito prčemo, da se sezam obarva.
V ostalem jajcu namočimo kruhove kocke in jih zlatorjavo popečemo.

**DOBER TEK**





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev