Moja kuhinja:

Piščančja jetra



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 ščepec soli
  • 1 ščepec popra
  • 1 kos velika čebula
  • 2 jedilna žlica olja
  • 1 ščepec mlete rdeče sladke paprike
  • 60 dag piščančja jetra

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2342

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 457

Navodila za pripravo

Piščančja jetrca s čebulo
Na vročem ognju v olju popražimo celo veliko čebulo. Nanjo stresemo narezana piščančja jetra in jih pražimo sedem minut. Na koncu jih popopramo, dodamo ščepec sladke mlete paprike in posolimo. Jetera vedno solimo tik predenj jih postrežemo, da ne postanejo trda.
Poleg zelo paše na kocke narezan krompir, katerega smo skuhali v slani vodi in ga odcejenega posuli s peteršiljem, mu dodali žlico kisle smetane in ga premešali.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev