Moja kuhinja:

Piščančja jetrca po domače



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 cebuli
  • 500 g piščančjih jeter
  • poper, sol
  • 2 jedilna žlica masti

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2621

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 570

Navodila za pripravo

Jetra zrežemo na koščke. Čebulo drobno narežemo in jo na masti popražimo do zlate barve. Dodamo jetra, lovor in poper. Počasi pražimo cca tričetrt ure, da postanejo mehke. Postrežemo jih s krompirjem, kuhanem v slanem kropu. Isto lahko pripravimo svinjska jetra (najboljša so seveda na dan kolin), če želimo, jih lahko pripravimo z malo moke in vode oziroma juhe in tako dobimo jetrca z omako. Po želji. Pa dober tek.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev