Moja kuhinja:

PIŠČANČJA JETRCA Z JAJCEM



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 ščepec soli
  • 1 ščepec popra
  • 1 pest naribanega sira
  • 1 čajna žlica masla
  • 2 jajci
  • 300 g piščančjih jetrc

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 9114

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 595

Navodila za pripravo

Jetrca razrežemo na majhne koščke. Pocvremo jih na maslu par minut, nato dodamo sir in jajca. Vse dobro premašano da se sir stopi in jajca zakrknejo. Na koncu šele solimo in popramo predan postrežemo.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev