PIŠČANČJA JETRCA Z JAJCEM
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi neprimerno vsebino

Naloži pdf
Chef: anita kokole
Vrsta jedi: mesna jed
Čas priprave: 20 minut ali manj
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 1 ščepec soli
- 1 ščepec popra
- 1 pest naribanega sira
- 1 čajna žlica masla
- 2 jajci
- 300 g piščančjih jetrc
Preračunaj količine :
![]() |
1/4 |
![]() |
![]() |
1/3 |
![]() |
![]() |
1/2 |
![]() |
![]() |
1 |
![]() |
![]() |
x2 |
![]() |
![]() |
x3 |
![]() |
|
Št. ogledov: 9114 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 595 |
Navodila za pripravo
Jetrca razrežemo na majhne koščke. Pocvremo jih na maslu par minut, nato dodamo sir in jajca. Vse dobro premašano da se sir stopi in jajca zakrknejo. Na koncu šele solimo in popramo predan postrežemo.