Moja kuhinja:

Piščančja prsa v gobovi omaki s širokimi rezanci



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 200 ml mleka
  • - sol,poper
  • 1 jušna kocka
  • 2 žlici moke
  • 150 ml sladke smetane
  • 600 g piščančjih prsi
  • 150 g svežih šampinjonov
  • 200 g širokih rezancev

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 4359

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 622

Navodila za pripravo

Piščančja prsa solimo in popramo in jih spečemo v ponvi do lepo zlatorjavebarve.Pečene damo v posodo,pokrijemo in pustimo na toplem.V ponvi v kateri se je peklo meso prepražimo narezane šampinjone,da spustijo vodo.Potresemo jih z moko malo prepražimo in zalijemo z mlekom,malo pokuhamo in prilijemo smetano.Solimo,popramo in dodamo jušno kocko.Pustimo,da se kuha 10 minut nato v omako damo meso vse skupaj se naj še kuha 15 minut in postrežemo z širokimi rezanci.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev