Moja kuhinja:

Piščančja prsa v kivijevi omaki



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • piščančja prsa
  • 2-3 kivije
  • sol, curry
  • 2 stroka česna
  • 2 dcl sladke smetane
  • malo olja

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3282

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 575

Navodila za pripravo

Piščančja prsa soliš in dodaš curry ter na hitro popečeš na olju. Meso vzameš iz ponve in v preostalem olju prepražiš česen in narezan kivi. Zaliješ z vodo, dodaš sol, curry in položiš meso nazaj. Dušiš približno 20 minut. Nato meso vzameš iz ponve in s paličnikom spasiraš omako. V omako dodaš sladko smetano in na ta način zgostiš omako. Meso narežeš na trakove in položiš v omako.

Zraven lahko postežemo pire krompir ali pa krompirjeve žličnike, katere priprava je v naslednjem receptu :)

Mogoče bo imel kdo pomisleke, da ta kombinacija ne gre skupaj, a vam povem, da je super okusno in vredno priprave. Ne bo vam žal!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev