Moja kuhinja:

Piščančja rolada



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 Piščančje meso narezano na zrezke in tanko potolčeno
  • 1 Rezina pršuta
  • 1-2 sušena paradižnika
  • 1 pečena vložena paprika
  • 1 rumenjak
  • 1 jajce
  • 1 košček sira s tartufi
  • 1 žlička gorčice
  • nekaj olivnega olja

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2813

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 517

Navodila za pripravo

Pršut, pečeno papriko in sušen paradižnik na drobno drobno nasekljamo. Dodamo rumenjak, gorčico, in premešamo. Dodamo še nariban sir in ga dobro vmešamo v maso. Z maso namažemo meso in ga zvijemo v rolado ter jo dobro spnemo.
Rolado povaljamo v moki, stepenem jajcu, kateremu dodamo malo olja in drobtinah. Zložimo na primeren pekač in pečemo v pečici pri 180-2000C (ventilator) cca 30 min. Vmes enkrat obrnemo.
Ko je zlato rumeno zapečeno, vzamemo iz pečice, pustimo par minut počivat in razrežemo na rezine, ki jih postrežemo s pečenim krompirjem in ratatujem.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev