Moja kuhinja:

piščančja rulada



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 korenja
  • - poper
  • 1 jedilna žlica kisle smetane
  • 2 jedilna žlica drobnjaka
  • 5 dcl kokošje juhe

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 7585

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 532

Navodila za pripravo

Piščančja prsa razrežemo na pol in še enkrat na pol. Naredimo večje zrezke. Dobro jih potolčemo s kuharskim kladivom ter solimo. Jajca skuhamo v trdo kuhana. Korenje olupimo in ga naribamo v skledo, popramo ter dodamo peteršilj in drobnjak. Kuhana jajca olupimo in prav tako naribamo. Vse skupaj dobro premešamo. Ožamemo, da se nadev drži bolj skupaj. Po želji lahko dodamo žlico kisle smetane. Nadev namažemo na piščančja prsa ter zavijemo v rulado. Povežemo s kuhinjsko vrvico, če je nimamo pa kar z belim sukancem. Zavijemo v alu-folijo ter damo v pekač. S kokošjo juho zalijemo rulado. Damo v pečico na 180º C ter v foliji kuhamo približno 20 min. Potem folijo odstranimo, pečico povečamo na 200º C- 220º C da se meso zapeče. Ko je rulada pečena, odstranimo sukanec, ter jo narežemo na rezine.
DOBER TEK!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev