Moja kuhinja:

Piščančje meso v kombinaciji riža in ričeta



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: lahek

Količina: 3

[ Št. glasov: 1 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 paradižnik
  • 1 piščančji file
  • 1/2 čebule
  • malo soli
  • 1/2 zajemalke ričeta
  • malo olja za pečenje
  • 1/2 zajemalke riža

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3408

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 874

Navodila za pripravo

Na vročem olju na hitro opečemo meso iz obeh strani, potem dodamo nasekljano čebulo in pražimo 10 minut.

Dodamo zajemalko riža in prej v vodi čez noč namočenega ričeta in pražimo še nekaj minut, potem zalijemo z vodo in kuhamo do mekgega. Solimo, nato malo pred koncem kuhanja dodamo še sok sveže iztisnjenega paradižnika, premešamo, kuhamo še 5 minut in postrežemo.

Pa dober tek!

paradižnik , riž , piščanec , čebula , ričet




Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev