Piščančje meso v kombinaciji riža in ričeta
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.
Prijavi neprimerno vsebino
Naloži pdf
Chef: Tina Jan
Vrsta jedi: mesna jed
Čas priprave: do 45 minut
Zahtevnost: lahek
Količina: 3
[ Št. glasov: 1 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 1 paradižnik
- 1 piščančji file
- 1/2 čebule
- malo soli
- 1/2 zajemalke ričeta
- malo olja za pečenje
- 1/2 zajemalke riža
Preračunaj količine :
1/4 |
1/3 |
1/2 |
1 |
x2 |
x3 |
|
Št. ogledov: 3408 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 874 |
Navodila za pripravo
Na vročem olju na hitro opečemo meso iz obeh strani, potem dodamo nasekljano čebulo in pražimo 10 minut.
Dodamo zajemalko riža in prej v vodi čez noč namočenega ričeta in pražimo še nekaj minut, potem zalijemo z vodo in kuhamo do mekgega. Solimo, nato malo pred koncem kuhanja dodamo še sok sveže iztisnjenega paradižnika, premešamo, kuhamo še 5 minut in postrežemo.
Pa dober tek!