Moja kuhinja:

Piščančje palčke z majoneznim pirejem



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 10 dag moke
  • 1 ščepec soli
  • 1 kos jajce
  • 5 dag masla
  • 2 jedilna žlica kisle smetane
  • 50 dag krompirja
  • 1 jedilna žlica majoneze
  • 50 dag piščančji file
  • 10 dag krušnih drobtin

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1956

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 551

Navodila za pripravo

File narežemo na tanke trakove, jih posolimo in spaniramo. (moka, jajce, drobtine). Krompir narežemo na kocke, solimo, skuhamo, odcedimo, dodamo maslo in ga pretlačimo. Dodamo kislo smetano, majonezo in po potrebi malo mleka. Postrežemo z limono.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev