Moja kuhinja:

piščančje roladice v grahovi omaki



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • - česen
  • 3 korenja
  • - poper
  • 1 bučka in pol
  • 1 skodelica graha
  • 1 čebulo in pol
  • 1 kokšjo kocko
  • 1 sladko smetano
  • 4 rezine kuhanega pršuta
  • 2 večja piščančja zrezka
  • - majaron
  • - zeliščno - sirni namaz

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3414

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 650

Navodila za pripravo

Čebulo sesekljamo in popražimo na olju. Dodamo korenčkove kockice in grah. Malo popražimo, zalijemo z vodo, dodamo 1/2 kocke ter kuhamo dokler se korenje in grah ne zmehčata. Zalijemo s sladko smetano, ter po potrebi malo zgostimo z moko in vodo ali pa z gustinom. Nadev naredimo iz piščančjega mesa, ki ga zmeljemo, dodamo mu naribano bučko, začinimo s poprom, česom, majaronom in soljo. Dodamo zeliščno-sirni namaz, ter prepraženo sesekljano čebulo. Vse skupaj dobro premešamo, ter damo na rezino kuhanega pršuta. Zvijemo v zvitek, ter konce spnemo z zobotrebcem. Pečemo 45 min na 180°c. Dober tek!!!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev