PIŠČANČJE ROLCE S SIROM
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi neprimerno vsebino

Naloži pdf
Chef: Greta Škrobar
Vrsta jedi: mesna jed
Čas priprave: do 45 minut
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 3 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 1 ščepec soli
- 1 ščepec kajenskega popra
- 1 jajce
- 5 dag drobtin
- 2 piščančja zrezka
- 2 debelejši rezini sira
- 5 dag moke za paniranje
- 1 skodelica olja za cvrtje
Preračunaj količine :
![]() |
1/4 |
![]() |
![]() |
1/3 |
![]() |
![]() |
1/2 |
![]() |
![]() |
1 |
![]() |
![]() |
x2 |
![]() |
![]() |
x3 |
![]() |
|
Št. ogledov: 2291 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 612 |
Navodila za pripravo
Zrezka malo potolčemo, malce posolimo samo po eni strani, ker je sir slan. Na zrezek položimo rezino sira in zvijemo. Paniramo najprej v moki, nato v stepenem jajcu in na koncu v drobtinah. Ob straneh stisnemo, da sir med peko ne uhaja.
V olju za cvrtje ocvremo in ponudimo.