Moja kuhinja:

Piščančji gorčični zavitki z gobicami



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 jedilna žlica olja
  • 70 g masla
  • 1 čajna žlica soli
  • 1 ščepec majarona
  • 500 g šampinjonov
  • 1 jedilna žlica smetane
  • 1 kg piščančjega mesa (prsi)
  • 5 jedilna žlica gorčice
  • 1 zavitek vlečenega testa

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2428

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 724

Navodila za pripravo

Prsi operemo, posolimo in popopramo (prsa naj bodo narezana res na tanko). Mariniramo jih v gorčici in žlički olja, kakšno uro.
Potem odvijemo testo in razpolovimo celo polo testa.

Pripravimo še gobice; katere v žlički olja na malem ognju dušimo par minutk, dodamo že žlico vode, sol in začimbe. Dušimo toliko časa, da vsa voda izpari in takrat dodamo še malo smetane.
Na testo položimo prsa v gorčici in na njih nadevamo gobice (uporabite lahko tudi špinačo, bučke..) in zavijemo.

Zavitke premažemo z maslom. Pečemo na 190 stopinj okoli 45 min.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev