Piščančji ocvrtki s sezamom in limeto
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.
Prijavi neprimerno vsebino
Naloži pdf
Chef: Tamara Habjanič
Vrsta jedi: mesna jed
Čas priprave: 20 minut ali manj
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- jajce
- sol, poper
- maščoba za cvrtje
- moka
- piščančje prsi
- sezam in drobtine
- limeta
Preračunaj količine :
1/4 |
1/3 |
1/2 |
1 |
x2 |
x3 |
|
Št. ogledov: 5527 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 880 |
Navodila za pripravo
Piščančje prsi narežemo na poljubne koščke in jih posolimo , popramo in dodamo mleto papriko. Povaljamo jih v moki, jajcu in mešanici sezama in drobtin. Koščke na hitro ocvremo v vroči maščobi do zlate barve, odcedimo in jih ponudimo z rezinami limete.