Moja kuhinja:

Piščančji paprikaš



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • - olje
  • - sol, poper, česen v prahu, suh peteršilj, mleta sladka paprika, lovorjev list
  • 1 čajna žlica moke
  • 2 jedilna žlica kisle smetane
  • 1 kos rdeča paprika
  • 1 dcl sladke smetane
  • 1 dcl belega vina
  • 500 g piščančjega mesa (bedra brez kosti, prsa,..)
  • 1 kos strok česna
  • 1/2 kos bele čebule
  • 1/2 kos rdeče čebule

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3438

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 627

Navodila za pripravo

V ponvi na olju prepražimo čebulo in česen ter dodamo na trakove narezano piščančje meso in začimbe. Dodamo še narezano papriko in pražimo 10 minut. Potresemo z žličko moke in nato zalijemo z vinom in ga podušimo da izpari. Dodamo še kislo in sladko smetano ter še malo pokuhamo. Paprikaš postrežemo z rižem ali rezanci.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev