Moja kuhinja:

Piščančji trakci na motovilcu



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: katerikoli

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 jedilna žlica olja
  • 1 čajna žlica soli
  • 10 dag naribanega sira
  • 1 ščepec vegete, popra, mlete paprike
  • 1 skodelica motovilca
  • 2 piščančja zrezka

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1906

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 477

Navodila za pripravo

Piščančje zrezke malo mariniramo v soli, vegeti, mleti papriki in popru. (namažemo zrezke in malo pustimo, da se prepoji). Čebulo narežemo in jo prepražimo na olju, dodamo piščančje zrezke in jih zapečemo. Ko so pečeni jih narežemo na tanke trakove. Motovilec operemo in ga damo na krožnik, nanj damo piščančje trakce in posujemo z naribanim sirom.

Primerno za lahko malico ali hladno predjed.

Pa dober tek!!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev