Moja kuhinja:

Piščančji trakci v smetanovi omaki


Piščančji trakci v smetanovi omaki
Piščančji trakci v smetanovi omaki
Piščančji trakci v smetanovi omaki
Piščančji trakci v smetanovi omaki

Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 3 zdenka sirčki
  • 10 dag piščančjih prsi,narezanih na trakce
  • 2 čajna žlica VEGETE
  • 1 ščepec soli
  • 2,5 dcl smetane za kuhanje, najboljša je Dukat brzo&fino

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 11026

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 679

Navodila za pripravo

Na olju prepražimo čebulo, jo posolimo in malo podlijemo z vodo. Nakar dodamo piščančje meso, in ga dušimo, dokler ni več surovo. Dodamo še narezane zdenka sirčke, in vse skupaj mešamo,da se raztopijo. Potem dolijemo še smetano za kuhanje, premešamo, pustimo malo vreti na rahlem ognju, ko se zgosti dodamo še vegeto, in kuhamo še 3minute. Če se nam zgodi,da se nam je omaka preveč zgostila, jo lahko malo razredčimo z mlekom ali vodo, vendar jo moramo potem kuhati še kakšno minuto.
Postrežemo skupaj s krompirjevimi njoki, testeninami ali rižem.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev