Moja kuhinja:

Piščančji zrezek s čebulo in šampinjonovo omako



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • - olje
  • - sol
  • - poper
  • 1 jedilna žlica kisle smetane
  • 200 g šampinjonov
  • 1 čajna žlica drobnjaka
  • 2 piščančja zrezka
  • 5 čebul

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1933

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 568

Navodila za pripravo

Čebulo zrežemo na tanke lističe, na olju jo prepražimo, malo posolimo in damo na krožnik. V isti ponvi popečemo meso, ki smo ga posolili, poprali in mu dodali malo drobnjaka. V kozico damo malo olja, narezano čebulo, solimo ter na hitro prepražimo. Dodamo še na lističe narezane šampinjone, pustimo da se pokuhajo in vmešamo kislo smetano. Odstavimo. Na krožnik damo popečeno meso, čebulo, zraven pa postrežemo šampinjonovo omakco.
DOBER TEK!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev