Moja kuhinja:

piščančji zrezek z zelenjavno skorico



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • - maslo
  • - olivno olje
  • 1/3 bučke
  • 1 dcl belega vina
  • - poper
  • 1 jedilna žlica kisle smetane
  • 1/2 skodelica pora
  • 1 čajna žlica sezama
  • 3 stroki česna
  • 2 piščančja zrezka
  • 1 jedilna žlica narezanega pršuta
  • 2 jedilna žlica zeliščno-sirnega namaza
  • 1 jedilna žlica naribanega sira
  • 1 jedilna žlica praženih pinjol
  • 2 velika šampinjona

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1747

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 539

Navodila za pripravo

Piščančja zrezka solimo in popramo ter opečemo na vročem olivnem olju. Odstavimo na krožnik. V isti ponvi popražimo na drobno sesekljano čebulo, bučko, por, strt česen ter šampinjona. Solimo ter zalijemo z belim vinom. Pokuhamo, da alkohol izhlapi, potem pa maso ohladimo. Koščke pršuta popečemo na olju in dodamo nadevu. Pinjole popražimo v suhi ponvi, ter jih v možnarju stremo. Dodamo jih k zeliščnemu kremnemu namazu, kisli smetani, zelenjavni masi, ter sezamu. Dobro zmešamo. Za vezavo dodamo malo naribanega sira. Piščančje zrezke damo v naoljen pekač, ter maso razporedimo po zrezkih. Damo v ogreto pečico na 220°C za 20-25 min





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev