Piščančji zrezki po dunajsko
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.
Prijavi neprimerno vsebino
Naloži pdf
Chef: špela debevc
Vrsta jedi: mesna jed
Čas priprave: do 45 minut
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- - drobtine
- - olje
- - čebula
- - sol
- - jajce
- - poper
- - moka
- - piščančje prsi
Preračunaj količine :
1/4 |
1/3 |
1/2 |
1 |
x2 |
x3 |
|
Št. ogledov: 2984 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 952 |
Navodila za pripravo
Piščančje prsi zrežemo na manjše zrezke. Osolimo jih in popramo ter jih spaniramo ( moka, jajce, drobtine ). V ponev damo olje in mu dodamo ¼ čebule ( za boljši okus). Ocvremo jih do zlato- rjave barve.
DOBER TEK!