Moja kuhinja:

Piščančji zrezki po dunajsko



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • - drobtine
  • - olje
  • - čebula
  • - sol
  • - jajce
  • - poper
  • - moka
  • - piščančje prsi

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1836

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 574

Navodila za pripravo

Piščančje prsi zrežemo na manjše zrezke. Osolimo jih in popramo ter jih spaniramo ( moka, jajce, drobtine ). V ponev damo olje in mu dodamo ¼ čebule ( za boljši okus). Ocvremo jih do zlato- rjave barve.
DOBER TEK!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev