Moja kuhinja:

Piščančji zrezki v gobovi omaki


Piščančji zrezki v gobovi omaki
Piščančji zrezki v gobovi omaki
Piščančji zrezki v gobovi omaki
Piščančji zrezki v gobovi omaki

Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: čisto lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



omaka

  • 10 dag čebule
  • 4 dag maščobe
  • 40 dag gobic
  • 2 jedilna žlica moke
  • 1 ščepec bazilika
  • 1 ščepec origano
  • 1 dcl smetane
  • 1 ščepec peteršilja
  • 2 česna

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 13219

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 677

Navodila za pripravo

Zrezke malo posolimo in jih popečemo na vročem olju. Prestavimo jih na krožnik in naredimo omako. Na olju prepražimo čebulo toliko da malo porumeni, dodamo gobice in pražimo toliko časa da izpari voda. Pomokamo, dodamo strt česen in ko zadiši zalijemo z vodo do primerne gostote. Dodamo baziliko, origano, goveje kocke in zrezke ter kuhamo približno 15 minut. Na koncu dodamo še smetano in peteršilj.

sladka smetana , čebula , gobe




Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev