piščanec po lovsko
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi neprimerno vsebino

Naloži pdf
Chef: eno rizvič
Vrsta jedi: mesna jed
Čas priprave: več kot 1 ura
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 2 kos lovorjev list
- 1 čajna žlica soli
- 2 jedilna žlica olja
- 1 čajna žlica popra
- 20 dag gob (po želji)
- 1 jedilna žlica peteršilja
- 1 jedilna žlica bazilike
- 10 dag slanine(prekajene)
- 2 kos cebuli
- 10 dag pelati(pločevinka)
- 2 kos bedri(celi)
Preračunaj količine :
![]() |
1/4 |
![]() |
![]() |
1/3 |
![]() |
![]() |
1/2 |
![]() |
![]() |
1 |
![]() |
![]() |
x2 |
![]() |
![]() |
x3 |
![]() |
|
Št. ogledov: 2802 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 550 |
Navodila za pripravo
Čebulo in peteršilj sesekljamo bedra pa prerežemo na pol.Olje v ponvi segrejemo na njem popečemo bedra in jih odstranimo na krožnik.Vponev dodamo čebulo jo prepražimo dodamo gobe in podušimo.Nato dodamo začimbe in pelate ter vse skupaj zalijemo z jušno osnovo.Na zmernem ognju dušimo 30 minut in serviramo.