Moja kuhinja:

piščanec po lovsko



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 kos lovorjev list
  • 1 čajna žlica soli
  • 2 jedilna žlica olja
  • 1 čajna žlica popra
  • 20 dag gob (po želji)
  • 1 jedilna žlica peteršilja
  • 1 jedilna žlica bazilike
  • 10 dag slanine(prekajene)
  • 2 kos cebuli
  • 10 dag pelati(pločevinka)
  • 2 kos bedri(celi)

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2802

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 550

Poglej video

Navodila za pripravo

Čebulo in peteršilj sesekljamo bedra pa prerežemo na pol.Olje v ponvi segrejemo na njem popečemo bedra in jih odstranimo na krožnik.Vponev dodamo čebulo jo prepražimo dodamo gobe in podušimo.Nato dodamo začimbe in pelate ter vse skupaj zalijemo z jušno osnovo.Na zmernem ognju dušimo 30 minut in serviramo.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev