Moja kuhinja:

Piščanec polnjen s kruhovo "filo"



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: pooočasna kuharija

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 čebula
  • 1 čajna žlica soli
  • 1/3 čajna žlica cesna v prahu
  • 2 čajna žlica peteršilja
  • 1 čajna žlica majarona
  • 1 ščepec popra
  • 1 ščepec kumine
  • 2 čajna žlica masla
  • 2 jajci
  • 2 jedilna žlica gorčice
  • 4-5 kos kruha
  • 1 čajna žlica VEGETE

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 4636

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 447

Navodila za pripravo

1. Kruh poparimo z mlekom, dodamo popraženo čebulo, jajca, majaron, svež peteršilj, sol, poper, vegeta, žlička gorčice, kumina, bazilike in česen v prahu. To dobro premešamo, najbolje pa da pustimo čez noč. Drug dan lahko dodamo kakšno žlico drobtin, če je zmes preredka.

2. Piščanca odpremo, ga nasolimo in popramo. Piščanca napolnim z našim polnilom pod kožo. Na koncu ga postavimo v pekač in premažemo z gorčico. Na aluminjasto folijo damo maslo in nato prekrijemo piščanca. Odvečno polnilo postavimo ob piščanca.

3. Pečemo piščanca 1 uro do 1,5 ure - odvisno od velikosti piščanca, na 180°C. Zadnje 20 minut odstranimo folijo, da ima piščanec fino skorjico.


Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev