Moja kuhinja:

Piščanec v paradižnikovi omaki z bučkami



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • pol bučke
  • malo olja
  • 1 žlica moke
  • nekaj jušne osnove
  • 1 paradižnik paradižnik
  • 20 dag piščančjega fileja/ prsi
  • sol, poper, rožmarin, začimbe po okusu

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 4573

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 811

Poglej video

Navodila za pripravo

Piščanca narežemo na kocke, bučko na ožje trakove, paradižnik pa sesekljamo. Segrejemo ponev z malo olja in vse skupaj prepražimo, da zelenjava izpusti sok. Ko izpari, postopoma prilivamo jušno osnovo. Na robu ponve naredimo prostor in potresemo z moko. Premešamo in zalijemo z jušno osnovo.

Začinimo in kuhamo še kratek čas. Postrežemo z njoki ali testeninami.

Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev