Moja kuhinja:

Piščanec z limonsko travo po tajsko



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 velika čebula
  • 3 ščepce soli
  • 500 g pustega piščančjega mesa
  • 2 paradižnika
  • 2 jedilna žlica temne sojine omake
  • 1 jedilna žlica tajske paste iz limonske trave
  • 1,5 skodelice jasmin riža
  • 1/2 čajna žlica orientalske začimbne mešanice (janež, ingver,..)

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1814

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 465

Navodila za pripravo

Piščančje meso narežemo na koščke, posolimo in ga zmariniramo v pasti iz limonske trave. Čebulo narežemo na trakce in jo v voku prepražimo do zlatega, dodamo koščke piščanca in ga popečemo dokler ni zlato zapečen, potem dodamo na koščke narezan paradižnik in sojino omako ter začimbe, pražimo dokler se vse skupaj ne popeče in vsrka vase ves sok. Postrežemo skupaj z jasmin rižom.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev