Moja kuhinja:

piščanec z maslom in žajbljem



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 čajna žlica soli
  • 2 jedilna žlica moke
  • 6 dag masla
  • 1,5 dcl vina belega
  • 30 dag piščančja fileja
  • 10 žajblja(lističev)

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2887

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 608

Navodila za pripravo

Piščanjčje fileje posolimo in jih povaljamo v moki na obeh straneh.V ponvi segrejemo maslo dodamo žajbelj in malo vina ter pustimo da se 5 minut duši.Ko tekočina povre dodamo pomokane filjeje in jih na obeh straneh popečemo nato dolijemo še preostalo vino in na zmernem ognju dušimo 15 minut.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev