Moja kuhinja:

Pita s kislim zeljem



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 200 g moke
  • voda po potrebi
  • 0,5 dcl olja
  • 20 g kvasa
  • sol .
  • 150 g kuhanega kislega zelja
  • 3 žlice kisle smetane
  • 100 g sira
  • 100 g pršuta

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3053

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 487

Navodila za pripravo

Iz moke, kvasa, olja, soli in vode zamesimo gladko testo, ki naj vzhaja 1 uro. Testo raztegnemo na pekač, naj razporedimo kislo zelje, polijemo kislo smetano, dodamo nariban sir in na rezine narezan pršut. Pečemo v pečici na 250 stopinj 12 do 15 minut.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev