Moja kuhinja:

pojedina za 3



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 3 češnjevi paradižniki
  • 1-2 jedilna žlica gorčica
  • 1 čebula
  • 1/2 rdeče paprike
  • 2 stroka česna
  • 4 kos šampinjonov
  • 1 začimbe (sol, poper, rdeča paprika)
  • 1/2 zelene paprike
  • 2 svinjska kotleta
  • 3 cele bedre

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2064

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 617

Navodila za pripravo

Svinjske kotlete damo na vročo ponev in na hitro popečemo na obeh straneh. Česen nasekljamo in ga dodamo k zrezkom. Posujemo še poper, sol in rdečo papriko in zalijemo z vodo. Pokrijemo in dušimo. Večkrat premešamo in po potrebi še malo zalijemo.
Po 20-25 ih minutah dodamo še bedre. Premešamo. Ko bedre dobijo lepo rjavo barvo, namažemo meso (vse kose) z gorčico (ni potrebno pretiravati...:). Dodamo zelenjavo (papriki in čebulo narežemo na kose, šampinjone na kolobarje, paradižnike pustimo cele) in malo zalijemo. Po želji še začinimo. Kuhamo/pečemo do mehkega.
Jed se peče približno 45-50 minut.

Postrežemo toplo s kruhom ali pečenim krompirjem.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev