Moja kuhinja:

poletna rižota z lisičkami



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 20 dag piščančja prsa
  • 1 sol
  • 1 čajna žlica kurkuma
  • 25 dag riž
  • 1 kos korenček
  • 1 kos bučka
  • 1 poper
  • 1 mala čebula
  • 20 dag lisičk

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2944

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 523

Navodila za pripravo

Na olju prepražimo čebulo in meso. Dodamo narezano korenje in bučke, ter lisičke, začinimo z soljo in poprom. Zalijemo z vodo, dodamo kurkumo za barvo in pokrijemo ter dušimo, da je riž skuhan.

Dober tek.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev