Moja kuhinja:

Polnjen piščanec z kruhovim nadevom z šunko



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 jajci
  • 5 Za nadev
  • . malo muškatnega oreščka
  • 1 piščanca
  • . sol,poper,curry
  • 3 dcl toplega mleka
  • 1 majhna čebula
  • 2 vejici peteršilja
  • 3 rezine pizza šunke

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3412

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 596

Navodila za pripravo

Piščanca operemo in ga dobro osušimo.Zunaj in znotraj ga natremo z soljo,poprom in curryjem.Pustimo,da se nekaj časa marinira med tem časom pa pripravimo nadev,Stare žemlje ali kruh narežemo na kocke in ga damo v skledo.Dodamo peteršilj prepraženo čebulo,jajca,malo muškatnega oreščka in prelijemo z toplim mlekom,dodamo na kocke narezano šunko in vse skupaj dobro premešamo.Z nadevom napolnimo piščanca in ga damo pečt za približno 90 minut na 180 stopinj celzija.Pečenega razkosamo in postrežemo s poljubno prilogo.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev