Moja kuhinja:

Polnjen svinjski zajec



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • sol, poper
  • malo origana
  • 2 jajci
  • malo šunke
  • 1 večji kos svinjskega zajca
  • 3 kose kruha
  • 2 stroka česna
  • malo VEGETE

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 6230

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 648

Navodila za pripravo

Meso posolimo in popopramo. Kruh nadrobimo v posodo in dodamo dve jajci, pustimo stati pol ure da kruh lepo vpije jajca. Nato dodamo dva stroka česna, origano, malo vegete, ter posolimo in popopramo. Dodamo še malo šunke narezane čisto na drobano, lahko jo pa tudi naribamo, zmešamo. To zmes razporedimo po mesu, ter zavijemo. Meso zavijemo z vrvico, jaz uporabim palčke za ražnjiče in meso z zašijem s temi palčkami (prikazano na sliki). Pečemo 90 minut na ogreti pečici pri 180°c. Zreven lahko ponudimo pražen krompir ali riž in pa solato.

Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev