Polnjena piščančja prsa
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi neprimerno vsebino

Naloži pdf
Chef: Karmen Kociper
Vrsta jedi: mesna jed
Čas priprave: do 45 minut
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 1 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- piščančja prsa
- sol
- olje za cvrtje
- sveži sir
- pečena slanina
- malo špinače
- moka, jajce, drobtine
Preračunaj količine :
![]() |
1/4 |
![]() |
![]() |
1/3 |
![]() |
![]() |
1/2 |
![]() |
![]() |
1 |
![]() |
![]() |
x2 |
![]() |
![]() |
x3 |
![]() |
|
Št. ogledov: 2852 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 520 |
Navodila za pripravo
Piščančja prsa solimo in pustimo meso počivati. Na meso namaženo sveži sir, položimo pečeno slanino in nastrgamo špinačo (špinača iz zamrzovalnika). Meso lepo zavijemo in če nimamo pri roki sponk za meso si pomagamo kar z zobotrebci. Meso spaniramo in na obeh straneh lepo zlato - rumeno zapečemo.
Zraven sem pripravila posteljo s popečenimi bučkami in papriko.