Moja kuhinja:

Polnjena piščančja prsa



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 1 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • piščančja prsa
  • sol
  • olje za cvrtje
  • sveži sir
  • pečena slanina
  • malo špinače
  • moka, jajce, drobtine

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2389

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 401

Navodila za pripravo

Piščančja prsa solimo in pustimo meso počivati. Na meso namaženo sveži sir, položimo pečeno slanino in nastrgamo špinačo (špinača iz zamrzovalnika). Meso lepo zavijemo in če nimamo pri roki sponk za meso si pomagamo kar z zobotrebci. Meso spaniramo in na obeh straneh lepo zlato - rumeno zapečemo.

Zraven sem pripravila posteljo s popečenimi bučkami in papriko.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev