Moja kuhinja:

Polnjena svinjska ribica s špinačo in feto



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • olje za cvrtje
  • 1 jajce
  • svinjska ribica
  • feta sir
  • špinača
  • sol, poper, česen
  • moka in drobtine

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2808

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 607

Navodila za pripravo

V svinjsko ribico naredimo luknjo v katero naložim rezine špinače in feta sira. Špinačo sem vzela iz zmrzovalnika in jo malo pustila na krožniku, da sem lažje narezala rezine, preostalo shranimo nazaj v zmrzovalnik. Nato sem ribico naložila z rezinami špinače in feta sira. Ribico malo posolimo, popramo in damo peči v pečico s česnom. Pečemo na 200 C ca 45 minut do 1 ure (odvisno od pečice). Vmes jo polivamo.
Med tem očistimo šampinjone, jih operemo, začinimo z malo soli in vegete ter spaniramo (moka+jajce+drobtine). Ocvremo jih v olju, da dobijo lepo zlato-rumeno barvo.
Izziv je uspel :)





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev