Polnjene bele vešalice
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi neprimerno vsebino

Naloži pdf
Chef: ROBERT POLC
Vrsta jedi: mesna jed
Čas priprave: 20 minut ali manj
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 10 ščepec soli
- 3 ščepec popra
- 1 kg laks kare
- 20 dag svinjska mrežica
- 10 dag naribanega sira
- 5 dag pršuta
- 10 dag šampinjoni
Preračunaj količine :
![]() |
1/4 |
![]() |
![]() |
1/3 |
![]() |
![]() |
1/2 |
![]() |
![]() |
1 |
![]() |
![]() |
x2 |
![]() |
![]() |
x3 |
![]() |
|
Št. ogledov: 14360 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 704 |
Navodila za pripravo
Laks kare narežemo po dolgem v centimeter in pol debele zrezke, nato jih posolimo in popopramo, nanje položimo narezane šampinjone, nariban sir in na koncu rezino pršuta. vse skupaj zavijemo v svinjsko mrežico in pečemo na žaru cca 15. minut.
Postrežemo z priljubno prilogo.
Dober tek!