Moja kuhinja:

polnjene paprike



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: pooočasna kuharija

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 kos česna
  • 1 čajna žlica soli
  • 4 jedilna žlica olja
  • 1 jedilna žlica sladkorja
  • 1 čajna žlica peteršilja
  • 2 kos čebule
  • 8 dag riža
  • 6 dcl paradižnikovega soka
  • 1 jedilna žlica zelene
  • 6 kos paprik
  • 30 dag mletega mesa(mešano)

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2061

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 643

Navodila za pripravo

Papriko operemo in odrežemo pri peclju,odstranimo semena in zopet operemo.Na maščobi prepražimo sesekljano čebulo in česen ter dodamo opran rižin malo zalijemo z juho dušimo da se riž napne.To ohladimo in damo v posodo ter dodamo mleto meso začimbe in dobro premešamo.Z tem nadevom napolnimo paprike.Omako pa pripravimo takole da damo v lonec olje na njem popražimo sladkor da se stopi dodamo moko in prepražimo na svetlo.Nato dodamo paradižnikov sok malo solimo in dodamo zeleno.V omako damo paprike in kuhamo na zmernem ognju približno 1 uro.





PODOBNI RECEPTI


Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev