Moja kuhinja:

Polnjeni goveji zrezki v vinski omaki



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 gorčica
  • 1 poper
  • 2 kos jajce
  • 4 kos goveji zrezek
  • 2 dcl vino - rdeče
  • 1-5 ščepec moka
  • 4 kos suhi paradižniki

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 4508

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 645

Navodila za pripravo

Potolčemo zrezke in jih popopramo ter solimo. Trdo kuhana jajca damo na polovico in jim dodamo suh paradižnik in kocko sira ter vse skupaj zavijemo v zrezke. Zapremo z zobotrebci in jih pomažemo z gorčico. Popečemo na olivnem olju ter dodamo čebulo in česen-podušimo in nato zalijemo z rdečim vinom. Kuhamo tako dolgo da se meso ne omehča in izgine vsa čebula, nato dodamo po okusu začimbe ter zalivamo z vodo, vinom, gostimo z moko, lahko dodamo še malo gorčice in še kuhamo 10-20min, da se naredi lepa gosta vinska omaka. Postrežemo z kruhovimi cmoki*
Dober tek*





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev