Moja kuhinja:

Polnozrnati peresniki v zelenjavni omaki z zajčkom


Polnozrnati peresniki v zelenjavni omaki z zajčkom
Polnozrnati peresniki v zelenjavni omaki z zajčkom
Polnozrnati peresniki v zelenjavni omaki z zajčkom
Polnozrnati peresniki v zelenjavni omaki z zajčkom

Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 ščepec bazilike
  • 2 jedilna žlica olivnega olja
  • 1/2 čajna žlica soli
  • 1 ščepec timijana
  • 2 kos zajčka
  • 3 kos končka
  • 1 kos velika rdeča paprika
  • 1 kos velika bučka
  • 1 kos velika čebula
  • 1 ščepec majarona
  • 1 ščepec žafrana
  • 200 g polnozrnatih peresnikov

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1710

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 454

Navodila za pripravo

Zajčka mariniramo v vseh naštetih začimbah, dodamo sol in olivno olje. Postavimo v hladilnik za 30 min. Potem segrejemo posodo, zajčka z vso marinado stresemo v posodo in ga popečemo z obeh strani dokler ne porjavi. Nato dodamo vso zelenjavo narezano na malo večje kocke in še malo dušimo, da zelenjava spusti vodo nato zalijemo z vodo samo da prekrijemo zelenjavo. Ko zavre poskusimo in še malo dosolimo. Kuhamo približno 60 min. Dokler ni meso mehko, Meso poberemo iz zelenjave in zelenjavo sesekljamo s paličnim mešalnikom dokler se ne zgosti.

Zraven skuhamo peresnike





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev